Mjesec studeni i prosinac u našoj Udruzi

Već smo ozbiljno zakoračili u novu 2022. godinu u kojoj Vam želimo svako dobro, a najviše zdravlja. Vrijeme je da napravimo mali pregled naših aktivnosti u zadnja dva mjeseca prošle godine.

U sklopu projekta „Lajk za toleranciju“ koji financira Grad Ludbreg 30. studenog održana je Radionica na temu tolerancije i nenasilja s djecom i mladima iz udomiteljstva s područja Grada Ludbrega.

Održana je redovna godišnja Skupština naše Udruge 15. prosinca koju smo prilagodili epidemiološkim prilikama, te  ograničili broj sudionika.

Na gradskoj tržnici Varaždin održan je promotivni štand u sklopu božićnih blagdana gdje su zainteresirani građani mogli saznati više o udomiteljstvu i radu naše Udruge, te odabrati prigodne poklone za svoje bližnje.

U prosincu smo uvijek fokusirani na pripreme božićnog darivanja naše djece i mladih koji od strane mnogih donatora iz cijele Hrvatske dobivaju poklone koje su sami zaželjeli. Ovim putem želimo zahvaliti svih božićnim vilama i vilenjacima koji rado svake godine darivaju i javljaju se da usreće naše mališane, a i one veće.

Podjela poklona ove godine bila je organizirana 21. prosinca ispred zgrade u kojoj se nalazi sjedište Udruge kako bi se izbjeglo grupiranje, ali da ipak svako dijete osobno preuzme svoj poklon. Ipak je najljepši dio cijelog procesa vidjeti osmijehe na dječjim licima kada prime svoje dugo iščekivane i dugo željene poklone.

 

NOVOSTI

DONIRAJ

Graberje 33, Varaždin
OIB: 91387607375
092 354 7443

IBAN: HR1523900011100367795 – Hrvatska poštanska banka

PRIDRUŽI SE

Graberje 33, Varaždin
092 354 7443
udomitelji.zipka@gmail.com