DOVU (2017)

U sklopu manifestacije Dana otvorenih vrata udruga 2017. godine, 25.05.2017. godine, udruga “ZIPKA” Varaždin je putem promotivnog štanda građanima predstavila svoj rad i djelovanje Udruge u lokalnoj zajednici vezano uz udomitelje i udomljenu djecu i mlade, dijelila je promotivne letke te je upoznala građanstvo sa aktivnostima Udruge i sa Programom kojeg Udruga trenutno provodi. Također, zainteresirani građani dobili su informacije o mogućnostima volontiranja. U jutarnjim satima Udruga je organizirala kreativne radionice za udomitelje i ostale građane koji su se željeli priključiti, a u popodnevnim satima bile su kreativne radionice za udomljenu djecu i mlade te za ostale zainteresirane građane. Program Udruge udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije počeo je u 10:00 sati i trajao je do 17:00 sati.

Od samog jutra, organizirane su različite aktivnosti, radionice i predavanja, kojima je mogao prisustvovati svatko. Posjećenost je bila velika, a među posjetiocima našli su se i kandidati za gradonačelnika Varaždina, Ivan Čehok i Alen Kišić.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

https://regionalni.com/foto-udruge-u-graberju-27372/

 
ZIPKA - udruga udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.